Goedegebuur.eu. Service, daar gaan wij voor!

Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten
Capelle aan den IJssel

Datavernietiging in Capelle aan den IJssel uitgevoerd door Goedegebuur Archiefvernietiging

Datavernietiging in Capelle aan den IJssel laten verzorgen door een een gespecialiseerd bedrijf? Op een zorgvuldige wijze al uw opgeslagen vertouwelijke informatie in z'n geheel vernietigd ? Oude cd-rooms, USB sticks of andere oude datadragers op een veilige wijze laten vernietigen zonder dat belangrijke informatie op straat komt te liggen? Voor datavernietiging in Capelle aan den IJssel moet u beslist bij Goedegebuur Archiefvernietiging zijn.

Goedegebuur Archiefvernietiging voert verschillende diensten uit op het gebied van betrouwbare en veilige archiefvernietiging. Voor zowel bedrijven als particulieren zamelen wij afval in en recyclen wij dit op een milieuverantwoorde wijze. Wij hebben jarenlange ervaring, maken gebruik van de beste apparatuur en beschikken over betrouwbaar personeel. Neem voor professionele datavernietiging nu contact met ons op.

Datavernietiging in Capelle aan den IJssel met een beveiligde shredder

Indien u oude datadragers weg gaat gooien is het belangrijk dit op een zorgvuldige wijze te doen. U wilt immers voorkomen dat uw vertrouwelijke gegevens open en bloot komen te liggen. Kies daarom voor professionele datavernietiging verzorgd door Goedegebuur Archiefvernietiging in de buurt van Capelle aan den IJssel. Wij zijn gespecialiseerd in het vertrouwelijk vernietigen van uw informatie op datadragers. Dit gebeurt volgens de volgende stappen:

 1. Inzamelen met behulp van afsluitbare inzamelmiddelen
 2. Op laten halen
 3. Vernietiging met een beveiligde shredder
 4. Recycling

Dit proces van datavernietiging voeren wij uit in de buurt van Capelle aan den IJssel en omgeving volgens de erkenningsregeling. Na de datavernietiging ontvangt u van ons een certificaat.

Datavernietiging in Capelle aan den IJssel van computers, harde schijven en meer

Gaat u uw printer, harde schijf of computer vervangen? Wilt u de data op deze datadragers laten vernietigen? Neem voor datavernietiging in Capelle aan den IJssel contact met ons op. Wij zullen op een professionele wijze uw data vernietigen.

De volgende data worden vernietigd door Goedegebuur:

 • Printers en printplaten
 • Harde schijven
 • USB-sticks
 • Floppy disks
 • CD-roms
 • Voedingen
 • Computers en laptops
 • Kabels, muizen en toetsenborden

Meer informatie? Benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact met ons op. Vraag vandaag nog een offerte aan voor datavernietiging in Capelle aan den IJssel!

Goedegebuur Archief Vernietiging logo
Goedegebuur Archief Vernietiging
Datavernietiging in de buurt van Capelle aan den IJssel uitgevoerd volgens de erkenningsregeling door Goedegebuur Archiefvernietiging
Laat uw reactie achter
Wat doen wij met uw gegevens - bekijk onze privacyverklaring

Copyright ©2021