Goedegebuur.eu. Service, daar gaan wij voor!

Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten

Wordt uw archief te groot? Zoekt u een manier om archiefvernietiging op een zeer veilige en betrouwbare manier uit te laten voeren?

Lees meerBekijk alle diensten
Bedrijfsafval

Bedrijfsafval

Kan ik bij Goedegebuur terecht voor mijn bedrijfsafval?

Goedegebuur heeft in de loop van de jaren veel ervaring opgebouwd met afvalinzameling bij het midden- en kleinbedrijf, scholen en (overheids)instellingen. Goedegebuur denkt met u mee en neemt uw specifieke wensen als uitgangspunt. Uiteraard zonder het belang van mens en milieu uit het oog te verliezen. Draag ook uw steentje bij door uw bedrijfsafval te laten recyclen door Goedegebuur. U kunt bij ons terecht voor de (gescheiden) inzameling van alle soorten bedrijfsafval. Want bij iedere onderneming komt restafval vrij en heeft haar eigen specifieke soorten restafval. Hou bij het bestellen van uw container(s) rekening met de hoeveelheid restafval die bij u vrijkomt en hoe vaak u uw container(s) wilt ledigen. In de meeste gevallen plaatsen wij de containers kosteloos binnen 24 uur.

Bedrijfs- en kantoorafval gescheiden inzamelen en af laten voeren

Goedegebuur helpt u om uw bedrijfs- en kantoorafval gescheiden in te zamelen en af te voeren. Wij plaatsen bij u diverse containers die wij op een afgesproken tijdstip legen. Voor ieder soort afval hebben wij een passende container. Bedrijfsafval was nog nooit zo makkelijk als met de containers van Goedegebuur. Ze bent u geen kostbare tijd kwijt aan het afval en kunt u zich richten op uw werk. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden van:

  • Papiervernietiging
  • Verpakkingsfolie
  • Bedrijfsafval
  • Data afval
  • Glas afval

Waarom het belangrijk is om ook het bedrijfsafval te scheiden?

Wist u dat we per persoon jaarlijks bijna 490 kilo afval produceren? Dan hebben we het nog niet over het bedrijfsafval. Als we dat allemaal maar op één hoop gooien werken we niet mee aan beter milieu Wij Nederlanders zijn goed in het scheiden van afval, zeker als je dat vergelijkt met landen om ons heen. En wat voor thuis geldt, geldt ook voor het afval van uw bedrijf. Goed afval scheiden is beter voor het milieu en levert ook veel op. Papier, glas, plastic en batterijen kunnen hergebruikt worden en dat bespaart energie, grondstoffen en geld. Wij van Goedegebuur begrijpen als geen ander dat het afval van uw bedrijf wel iets meer is dan thuis, en staan graag voor u klaar van A tot Z. Wij regelen en verzorgen alles voor u op het gebied van bedrijfsafval verzamelen en laten recyclen. Dat begint met het leveren van de juiste containers passend bij het afval van uw bedrijf. Zijn de containers vol? Dan halen wij ze op en brengen ze naar de juiste plek voor recyling. Zo maken wij het de bedrijven zo makkelijk mogelijk om afval goed te scheiden en te verzamelen. Goedegebuur is dé specialist in het verzamelen van bedrijfsafval!

Wilt u geadviseerd worden hierin? Neem vrijblijvend contact met ons op, zodat wij een afspraak met u kunnen maken om te kijken wat Goedegebuur ook voor u onderneming zou kunnen betekenen. 

Goedegebuur Archief Vernietiging